Κατασχέθηκε περισσότερο από 1,5 κιλό ηρωίνης

 

Ο 27χρονος διακινητής συνελήφθη σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, επιμελώς κρυμμένη στο φίλτρο αέρος του αυτοκινήτου

 

 

Έναν ακόμα έμπορο ναρκωτικών εντόπισε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών «Ρίκι», στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που σχεδίασαν και υλοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών.

 

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο 200ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, στο ύψος των διοδίων του Ρίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 27χρονος Πακιστανός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, που προέκυψαν μετά από ενδελεχή έρευνά τους, εντόπισαν τον 27χρονο να οδηγεί αυτοκίνητο κοντά στα διόδια του Ρίου, το οποίο ακινητοποίησαν για έλεγχο.

 

Σε επισταμένη έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Ρίκι», επιμελώς κρυμμένες, στο φίλτρο αέρος του κινητήρα, τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, περιτυλιγμένες με μονωτική ταινία, οι οποίες περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους ενός κιλού και 538 γραμμαρίων.

 

Ως προς την διαδρομή των ναρκωτικών, ο 27χρονος διακινητής μετέφερε το 1,5 κιλό ηρωίνης, κρυμμένο στον κινητήρα του οχήματος του, από την Αττική, με προορισμό την ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου.

 

Κατά την έρευνα, κατασχέθηκε επίσης το κινητό τηλέφωνο του δράστη, ως μέσο επικοινωνίας για την διακίνηση των ναρκωτικών, καθώς και το αυτοκίνητο, με το οποίο μετέφερε την ηρωίνη.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ η συνολική αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν, ξεπερνά τις 35.000 ευρώ.

 

Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Leave a Reply

error: Content is protected !!