Σοκ και αποτροπιασμός! Τρία σκυλιά νεκρά, ένα ψυχορραγεί, τέσσερα εξαφανίστηκαν και συνεχίζουν ακόμα να χάνονται…

να ακόμα αποτρόπαιο περιστατικό εξόντωσης ζώων έρχεται να ταράξει τα νερά στο Ναύπλιο, καθώς μετά το νεκρό σκυλί που βρέθηκε χθες το βράδυ από φόλα στην περιοχή Κούρτη, τρία ακόμα σκυλιά βρέθηκαν σήμερα δηλητηριασμένα στις αποθήκες Κανελλόπουλου, κοντά στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Τα άτυχα ζώα βρέθηκαν να ψυχορραγούν με τα δύο από αυτά να χάνουν τη μάχη με τη ζωή και το ένα να παλεύει να το σώσει ο κτηνίατρος.

Τα σκυλιά αυτά φροντίζονταν καθημερινά και συστηματικά από εθελοντές και δεν είναι τα μόνα καθώς τουλάχιστον άλλα τέσσερα σκυλιά έχουν εξαφανιστεί από το σημείο και συνεχίζουν ακόμα να χάνονται.Μάλιστα μια σκυλίτσα που βρέθηκε νεκρή ήταν μητέρα επτά κουταβιών.

Να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα σκυλιά, χάρη σε ενέργειες εθελοντών, είχαν στειρωθεί και παρακολουθούνταν τακτικά από κτηνίατρο. Οι άνθρωποι που τα φρόντιζαν είναι σοκαρισμένοι και ζητούν απ’ όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να εντοπιστεί αυτός που το έκανε.

Μαύρη μέρα για τους ζωόφιλους στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων από την πλευρά του ανακοίνωσε πως προχωρά σε μήνυση κατ’ αγνώστων και προσφέρει αμοιβή σε οποιοδήποτε δώσει πληροφορίες που θα βοηθήσουν ή θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Από την άλλη εγείρονται ερωτηματικά καθώς το περιστατικό μαζικής δηλητηρίασης και απώλειας σκυλιών συνέβη σε φυλασσόμενο και υποτίθεται προστατευμένο χώρο φύλαξης οχημάτων του Δήμου.  

Μαύρη μέρα για τους ζωόφιλους στο Ναύπλιο
Μαύρη μέρα για τους ζωόφιλους στο Ναύπλιο
Μαύρη μέρα για τους ζωόφιλους στο Ναύπλιο
Μαύρη μέρα για τους ζωόφιλους στο Ναύπλιο

https://anagnostis.org/article/mayri-mera-gia-toys-zoofiloys-sto-nayplio-sklires-eikones-pics-vid?fbclid=IwAR3ieQtsGeaTE8ftg61HZO1rovp6lvwjm_8xSRRB7nx7Oldo7UUGiSGPbNI

Leave a Reply

error: Content is protected !!